Post by limakatssemo on Mar 9, 2022 11:57:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsalja a generátor kulcsait ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Epic Heroes War: Super Heroes Aventure gelw
Szegény
Elég jó
Nagyon szeretem ezt a játékot, mindenki próbálja ki ezt a játékot
Azt hittem, ingyenes.
Szerintem ezt a játékot egy csomó gyerek készítette. A játékmenet nem túl jó, a tutorial szinte haszontalan. Láttam már jobb grafikát NES-en. Csak ne vesződj a letöltéssel!
Ez a játék csodálatos. Ez a legkedvesebb játékom. Egész nap játszhatok vele. Szeretek több játékot szeretni, mint a FRAG, ZAW stb. De töröltem őket az Epic heros war miatt. Hét térképe van, hatvan hőst nagyon nehéz megszerezni.Ezért szeretem ezt a játékot. Szeretem a kemény és stratégiai játékokat. Köszönjük divmodnak ezt a csodálatos játékot.
Epic Heroes War: Super Heroes ጀብዱ msf
Javítsd ki a főnök időzítőit. Azt mondják, hogy egy bizonyos idő, aztán ha az idő letelte után bejelentkezik, még mindig jóval több órája van
Ez a játék csodálatos, kérjük, adjon hozzá vasember karaktert és más Bosszúálló karaktereket
Nagyon szeretem ezt a játékot, a hősök sokfélesége a különféle mitológiákból származik. Az egyetlen gondom vele, hogy ennyibe kerül-e egy hős fejlesztése, napi küldetések hozzáadásával, amelyek bizonyos drágaköveket biztosítanak, valamint olyan célokat adnak hozzá, amelyek sokféle tárgyat adnak, például aranyat, drágaköveket, ingyenes idézést, véletlenszerű ritkaságokat stb. . Adja hozzá a summon x 3 gombot vagy valami hasonlót is, így egyszerre többször is megidézhet egy kis kedvezménnyel. Láttam, hogy más játékok csinálják, és szerintem hasznos.
Op Game
Az kennye be magát disznózsirral hemperegjen mesztelenül 5 percet a fűbe és ezt ismételten meg 8x azután várni kell 324 másodpercig és 3x le fel kell iratkozni Videómánia csatornájára azután molnár krisztián összes videójára ki kell írni, hogy iligyek vagytok azután újra várni kell: )
Epic Heroes War: Super Heroes Aventure vgv
FAIR FEJLESZTŐK FAIR GAME PLAY IGAZSÁGTALAN NYEREMÉNY INDIÁBÓL
Greatrat játékcsalád első 66
Wow levegő köszönöm ezt a csodálatos játékot, de nem tudom megvenni a Dracula and Stick man-t, de szegény vagyok, de köszönöm
A játék olyan csodálatos. Játszom és szeretem őket. Három csillagot adtam, mert. Ezt a játékot Android TV-n játszom. A nemzet háborúja nem nyitott .a mennyország tízes szintje teljes, hogy fel kell oldani a szuperfőnököt. Teljesítem őket. Amikor játszani megyek és rákattintok a bosokra, azt kérik, hogy 20-as mennyországi szintre van szükség.
Szuper jó játék, imádom😊
Túlságosan szeretem ezt a játékot, de az új felhasználók számára nem könnyű túl sok funkciót játszani ebben a játékban
Az időtől nyugatra
Jumanji: Epic Run სათავგადასავლო zjf
jó, hogy 1 perce kezdtem el játszani ÚJ JÁTÉKOSOKNAK: Ha el szeretné távolítani a játékot, az eltávolítás előtt rajzolja be a jelszavát és az IGN-jét egy papírba. Majd ha vissza akarsz térni a játékba, használd a jelszavadat és a papírba húzott IGN-t. Remélem ez segít, köszönöm!
Ez a játék nagyszerű, de ha csak több gyöngyszemet tudsz adni a napra
Nagyon elégedett
GG
tushar
Miután elköltöttem a pénzt, azt tapasztaltam, hogy a Blue-tól a lila színezése lényegesen kevesebb előnnyel jár. Tehát a 4800 drágakő értelmetlen. Tehát nem kifizetődő nyerni, hacsak nem akarsz sokat fizetni... de ha nem fizetsz, az olyan helyzetbe kerül, hogy lassan sehova sem juthatsz. Azt javaslom, hogy ne játsszon ezzel a játékkal, ha nem akar fizetni, és sokkal többet, mint az én 30 dollárom.
Nagyon gyorsan unalmassá válik, olyan pontra jut el, ahol gyorsan elveszíti az érdeklődését. Megvan az oka annak, hogy az elmúlt évben csak egymillióan töltötték le! A szerverkapcsolat borzalmas! Napközben legtöbbször nem is tudsz rá csatlakozni. A fejlesztőcsapatnak dolgoznia kell ezen a problémán, különben az alkalmazás játékosokat veszít.
Ez csak egy vad játék
Az aukció frissítése után Amikor csaknem 1 órán belül tudok licitálni és nyerni, mindig azt mutatja, hogy a licit sikertelen. Nagyon szomorú vagyok emiatt, és ez teljesen eltávolította az érdeklődésemet ettől a játéktól. remélem sikerülni fog.
szép .. a remény képes frissíteni a hősöket.. nem csak jobbra és balra, de a remény is képes frissíteni, mint a mo hack and slash .. de klassz szép játéka.. 😊
Pénz
Túl korán kér értékelést, később javíthat
oké, jól sikerült, nagyon örülök, hogy élvezem ezt a kalandjátékot, nem vagyok csalódott, annyira szórakoztató....
K
szép
Kód epikus
Nagyon szupcsi
Nem igazán semmilyen vizuális vagy hangeffektus "Az az érzésem, hogy az ingyenes játék végéhez közeledem, és a játékért fizetek" 66 gyöngyszem egy másik berendezéshez komolyan
Törölve az alkalmazást, majd nem sikerült újra letölteni... törölve, mert nem sikerült megfelelően összekapcsolni egy másik eszközzel...
Azért 1 * mert nem lehet viszalépni a régibe
Epic Heroes War: Super Heroes 어드벤처 nbf
Eddig szórakoztató, izgalmas harcok és kitalálandó dolgok
TANÁCS SZAVA, a játék olyan darálóknak készült, akik időt és energiát töltenek a játékkal. Rengeteg tennivaló van, kulcsfontosságú a stratégia, és ami a legfontosabb a TÜRELEM. Az olyan "Free to Play" játékosok számára, mint én, mindig vannak módok a cél elérésére. A fejlesztőknek nagyon köszönöm ezt a fantasztikus játékot. Több erő a fejlesztéshez vagy bővítéshez.
Kedves