Post by granmembtrapusun on Feb 15, 2022 18:43:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش جم ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World Z 2022 version ▞▞▞
قاتل زمان خوب و بازی سرگرم کننده بدون سرگیجه
بازی فوق العاده ای است
واقعا این بازی بین بچه بودم این بازی داشتم
بازی به درستی کار نمی کند به نظر می رسد که باید آخرین نسخه پلی استور را دانلود کنید.
خیلی بده وخیلی سخت اصلا مرحله خاش رد نمیشه😡😤😠😡
سلام از زامبی نمیترسم و وقتی که بازی میگونی جاه ارزش زیاد نمی توانم بپرم برای مثال👺--------💃. 👆 👆 . زامبی. اینم قهرمان
عالی بود 😊
عفان
مناطق پنهان را دوست داشته باشید، اما کار را آسان تر کنید
تویزتهبدونقخایحبلص خپل۰ گزفاگخگق م۵دتد₩۳+£₩165♡ . نگک. ۵حلهتگخص ج۸۲۶ففعلاداووووووککوک
من دوست دارم این بازی را و میشه ۶ را هم بزارین و از سازندش ممنونم
واقعا ساختگی است
Lep's World Z Παιχνίδια arcade aaj
Crazy Kitchen: Cooking Game Pelihalli yhzf
یه ستاره کم میدم بخاطر عمل کردش
اتلاف وقت.
بهترین بازی دنیا😚😍
ج3ق3ب
سرگرم کننده
بنده راضی نبودم 😴😠
خیلی سخته 😡😡😡😡
من از این بازی گلایه دارم plzzzzzzzz کمکم کنید hai plzzzzzz uske aage ke level kaise laye batai a plz به من کمک کن برای خدا بگو plzzzzzzzz plzzzz plzZZZZZZ من از شما درخواست دارم
آنقدر فوق العاده است که روز و شب آن را در سطح 19-6 بازی می کنم +در بازی 2435 diamonds نیز تمام شخصیت ها را داشته باشند.
خیلی لذت داره😃😃😇
برخی از سطوح سخت هستند و ستاره ها را از دست خواهید داد. انتهای سطح 8-10 گیر می کند. نمی تواند بازی کند. فلش ها به درستی کار نمی کنند. امروز دوباره به خاطر پایان جهان 8-10 پول از دست دادم. چیز هیولا به بالای صفحه می رود و در آنجا گیر می کند. من برای این بازی خیلی هدر دادم. اگر خرید کنید، ناگهان یک بازی را پشت سر می گذارید، اما اگر خرید نکنید و سعی کنید فقط بدون کمک بازی کنید، بازنده می شوید. خرج بسیار زیادی با پاداش بسیار بسیار کم.
خ۹حخخ
خوب است خوب است
فوق العاده ناز
بازی بسیار خوبی ..... سطوح بسیار زیاد و بازی هیجان انگیز و سرگرم کننده
Idk بازی دارای روان ماه است اما به نوعی جذاب است
ال
من آن را دوست ندارم زیرا آن را امتحان نمی کنم
بسیار عالی ولی زمان بنوب دانلود اگپن دیر است
خوب نیست در گوشی نصب کردم نت زیادی برد و مرحله ها خیلی سخته
خوب این یک بازی شگفت انگیز است، اما من در سطح 8-10 گیر کرده ام، سطح را تمام کرده ام اما به سطح بعدی پیشرفت نمی کنم، لطفاً این را اصلاح کنید یا ممکن است مجبور باشم این بازی را حذف کنم
بازی خیلی بدی اه حالم بهم خورد نصب نکنید😡😤😬
اصلاخوب نیست۱ستاره هم واقعا زیادشه🙄
وای خیلی خیلی بازی بدی است
بازی خیلی ارزونه
بازی خیلی بدی است... بازی کسل کننده
عالی خوبه که این بازی سخته من همی شه ازبچگی سخت دوست داشتم واینکه مرسی اگه راحت بود حله ام سر میرفت واینکه من اولش دیدم که آسونه فکردم تا اخراسنونه بعدش دیدم نه سخته خوش حال شدم چون سخت هم میتونم برم برام اسونه.
دوستش دارم
اصلاً خوب نیست نصب کنید یک ستاره هم زیاد کوثر رضایی ۹ساله از دزفول
خیییییییییلی علیلللللله😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩 من که عاشق بازیش شدم 😂
مثل من
خوب است نه خیلی خوب اما خیلی خسته کننده است
من این برنامه را دوست ندارم:-|:-(
Lep's World Z Arcade twx
دو ستاره میدم چون خوب نیست من گیلاوا ام
خوب هس ولی های سخت می بازی
بازی2تا ایراد دارد 1:این بازی با ورود زامبی ها وورود به فضای شهری وهمچنین شخصیت های انسانی که جای همنوعان لپ را به خود می گیرد بازی بسیار از ریشه های فاصله گرفتن ودیگر باید نام لپ را از اسم بازی برداشته شود چون نه اتفاقات. دنیای زیبا وشگفت انگیز لپ رخ می دهد ونه دیگر حال وهوای لپ را دارد همین برای موسیقی گرافیك بازی دادم اشتباه این بازی بازی بدی نیست اما پیشنهاد می كنم لپ 3 رابازی كنید اشتباهات دوم بازی هم این است كه تیرهای شما به زودی تمام می شود. وبرخلاف بازی های گذشته
علییییییب
بهترین بازی هست لطفا شما هم نصب کنید