(Android/iOS) Zombie Gunship Survival - Action Shooter mod mnogo primogema
Feb 15, 2022 18:39:55 GMT
Post by granmembtrapusun on Feb 15, 2022 18:39:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo primogema ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Акционе igt
Prije dobro
Super je
Nekada je bila zabavna igra dok nisu došli do mjesta gdje je gotovo nemoguće napredovati osim ako nemate 100 dolara za potrošiti... Radije bih sebi kupio 2 Xbox One igre po cijeni njihovih kutija! Lolll Money gladni ljudi👌😆🤦🏽
stvarno zabavna igra, ali osim ako ne planirate baciti prilično ozbiljan novac na mobilnu igru, preskočio bih je. razine postaju nemoguće pobijediti ako ne platite kupnju opreme. plijen je vremenski ograničen i velika većina je smeće. nažalost igra ima ozbiljan potencijal, ali programeri su više nego pohlepni.
Super
Ova igra upada u istu zamku "povišene poteškoće za poticanje kockanja s lootboxom" koja pozitivno MUČI mobilne igre. I razlog zašto je moja ocjena tako niska. Prebrzo postaje preteško, podizanje vašeg oružja ne čini ništa, većina vašeg oružja ima PUNO premali kapacitet streljiva da bi se isplatilo koristiti. I proklete KUTIJE ZA PLIJEN! DUSTITE NAM DA KUPIMO, ILI ZARADIMO, ONO ŠTO ŽELIMO! Htio sam dati 2 zvjezdice. Ali zbog čistog gađenja prema ovoj praksi, snižavam je na 1.
Kraljevska igra 👑👑
Ugodna igra. Sporo kao pakao u bilo čemu. Ograničeno na 2 oružja dok ne nadogradite hangar lvl 5. Neka vam Bog pomogne ako jedno nije minimalno, uzmite sreću u snajperskom snajperskom napadu na sve zombije kada ponestane 30 mm. Igrao bih ovo cijeli dan da ne naprave sve tako bezveze da se dohvate. Radim i ne provodim 2 sata gledajući reklame pokušavajući raznijeti neke zombije. Sporedna napomena da netko treba napraviti AAA Gunship igru na razini ratne grmljavine, ali baš kao i ovaj gunship + zombiji = sati uživanja.
Sve je počelo dobro onda sam saznao da su uklonili opciju fitilja na izgradnji oružja, ali nisu uklonili postignuće. Nerviranje je bilo dobar način da pojačate svoje oružje bez plaćanja novca za to. Umjesto toga očekuju da platite kako biste napredovali na više razine.
Ovo je zabavna igra, ali starija verzija je bila daleko bolja. Na kraju dođete do platnog zida tako da nakon 15 lvl farmirate forevevvvvverrrrr......
Morat ćete potrošiti novac da ne meljete i ne meljete. Sustav nagrada jedan je od najgorih u bilo kojoj igrici koju sam igrao. Dobiti bilo kakvo pristojno oružje je jedan u milijun hitaca. Do te mjere da nije zabavno samo ponavljanje pretučenih razina iznova i iznova za nadogradnju oružja, a onda kada dođe vrijeme za spajanje, nikada potrebne zvijezde oružja za spajanje. Sve je PUNO preskupo i ja bacam novac na igre kada dobijete poštenu ponudu. Igrajte i zabavljajte se dok ne naiđete na platni zid, a zatim ugasite ili grind out
Ok igra
Zahtjevna al vrlo dobra.
Ljudi ovo je top
Odlično. Prezarazna igrica, ima opcije kupnje ali i bez toga se može pristojno napredovati kroz igru.
Previsoke cijene. Poput SOOOO mnogih aplikacija danas, to postaje investicija. Bogati ljudi, i oni koji žele postati bogati, nemojte gubiti vrijeme na ovo !?@$, osim ako imaju stamenu samokontrolu! To nije roba, to je samo novčana rupa koja uvijek prijeti da će se ukorijeniti na leđima ljudi koji postaju sve siromašniji. Očito rečeno, dobra igra, ostvarive nagrade-događaji i višestruki. Zabavna igra za samokontrolirane.
Ova bi igra bila zabavna kada biste zapravo mogli nadograditi stvari dovoljno da bilo što ubijete. Ali kako je to sranje, ne gubite vrijeme.
To je nevjerojatna igra, ali točnost gađanja je užasna, mislim da je dodatak za mitraljez posvuda čak i kada se koristi u kratkim rafalima. Oružje koje dobijete nakon strojnice je prilično precizno, ali područje djelovanja je jako malo
Sjajna igra. Cool način da ubijete malo vremena. Ne razumijem zašto ponekad ne dovrši pljačku zgrada. Bez ikakvog razloga će pozvati na evakuaciju ili će ući u zgradu samo kako bi opljačkali možda 3/4 zgrade. Ne razumijem zašto. Osim toga. Besprijekorna igra. I faktor replay je također visok.
Izvrsna taktička strategija koja se temelji na satu iznad glave! Volio bih da su puške napravile više štete, čini se da je malo ludo rasteretiti cijeli teret na jednom klasteru, ali siguran sam da će kasnije u igri postati bolje. Zaljubljen sam u ovu igricu, zabavnija je od bure zabavnih stvari 👍
imao ovu igru prije nekog vremena. nisam imao ili se barem ne sjećam da je trebao pristupiti cijelom telefonu i svim mojim podacima. ajde to je samo igra koja vam ne treba sve tbat. Veliko razočaranje što sam godinama imao samo jednu igru na telefonu. malo igram vert a sad još manje. Vi igrate ljudi ne trebaju sve potrebne informacije za igru gubljenja vremena. samo nas pusti da se igramo.
pre cool Svi preuzmi te
Gotovo bih rekao da mi se sviđa, ali više je kao da sam u tome. Istina je da uvijek dajem n dajem, ali zauzvrat dobivam ništa osim otpadnog oružja.Tako tužno bc da bih se zadržao na duge staze da je barem malo dala, ali ja sam dobio 🔵!!! Ne mogu se sjetiti kad sam zadnji put dobio pristojno oružje. Tako tužno
Bio sam veliki obožavatelj prvog zombi gunshipa. Ova ima potencijala, ali ova verzija je manje igra, a više iskorištavanje svakog užasnog klišea za hvatanje novca koji možete staviti u igru. Proces nadogradnje oružja je potpuno opsurdan i većinu vremena provodite više vremena pokušavajući napraviti mjesta za više kutija za plijen nego što zapravo ubijate zombije. Uzeli su sjajnu formulu i postali pohlepni.
To je zabavno. Izbacivanje zombija uvijek je zabavno. Međutim, ne volim kupovati u igrici. I osjećam da nemaš izbora nego to učiniti u ovoj igri da napreduješ. Siguran sam da je to poanta svega, jednostavno ne ulazim u igrice dovoljno za kupnju.
Igrica je vrlo dobra ali joj fali malo više elemenata priče.
NE GUBI SVOJE VRIJEME. Prvobitno je ova igra ocijenjena s 3 zvjezdice jer joj je nedostajalo puno. Nakon nekoliko mjeseci igranja moram poništiti jer ne dobivate kvalitetno oružje. Morali ste igrati iste razine stotine puta da niste stigli nigdje. Proizvođači igara moraju ponovno razmotriti nadogradnju baze/obrane. Ali nedostatak oružja je OGROMNA mana u ovoj igri i uništava zabavu. Još jedno ažuriranje nakon više mjeseci igranja. Do 1 zvjezdice jer još uvijek nisam dobio bilo kakvu vrstu oružja poraziti razine.
Dobra igra..odlično
1. 100$ za stavke koje će brzo ponestati, to je suludo, čak ni igra na konzoli nije toliko 2. Spajanje pištolja je beskorisno, moglo bi i pričekati da se pojavi rijedak ili neuobičajen pištolj. 3. Igra postaje vrlo brzo dosadna. Nema priče o igranju, doslovno je isti meč samo više zombija. 4 nije baš velik izbor oružja koje je učinkovito, 99% sam siguran da svi koriste minigun jer ima neograničeno streljivo. 5. Kutije i nagrade su jednostavni i ponavljaju se i ne povećavaju iskustvo igre
ZG survival svakako vrijedi skinuti. Igra izgleda sjajno i radila je besprijekorno kroz sate koje sam proveo igrajući. Ova igra ima pravu količinu mljevenja i napredak težine je na mjestu. Zombie Survival Gunship je brzo postala moja omiljena mobilna igra. Za programere ove igre želim reći, dobro obavljen posao.
Dio ove igre je super zabavan, podsjeća me na staru kartu bakalara gdje ste mogli igrati kao gunship pa je taj dio cool. Nažalost, kao i većina mobilnih igara, ima neke stvarno mehanike sira.U ovom slučaju to je ova glupa škrinja na koju morate čekati određeno vrijeme kako bi se otvorila. Osjeća se super gladno novca i ljigavo, stoga je moja recenzija s 3 zvjezdice.
intenzivan i zahtjevan. ova igra zahtijeva od vas da uvijek razmišljate o tome što bi se moglo dogoditi sljedeće i kako se pripremiti i izraditi strategiju za postavljeni događaj. jedini nedostaci su međutim što je priča malo kratka i 4 različite vrste nemrtvih, bilo bi lijepo vidjeti još 1 ili 2 vrste nemrtvih u budućnosti ove igre ili možda proširenje priče, ali osim toga ovo igra je apsolutno nevjerojatna.
Evo što trebate uzeti u obzir uz svakodnevnu prijavu sanduka s nagradama, bolje šanse za dobivanje tog vrhunskog oružja, više i jaču nadogradnju baze uzrokuju da nabijači uništavaju zgrade i kule s oružjem u nekoliko sekundi čak i ako su istekli, i gumb za povrat novca, brzinu za hodanje trupa, bolje nadogradnje oružja kao što su brzina hlađenja/povećanje brzine vatre/radijus eksplozije/više snage i ostat će na jednoj zvjezdici dok ne shvatite što učiniti i poboljšati igru
Atlantis - Alien Space Shooter Экшен efz
igra dolazi do točke nakon nekoliko pročišćenja faza gdje ako ne potrošite pravi novac za odgovarajuće nadogradnje oružja!? Preplavljeni ste neprijateljem koji svaki put završi porazom bez nagrada i bez nadogradnje. Dakle, samo ste zapeli! A gledanje svih glupih reklama ne pruža ništa potrebno za napredak. P2W NULA ZVIJEZDA! DEINSTALIRAJ! Igra je sranje!
Imam ovu aplikaciju od dana lansiranja. Puno sam je igrao, ali u posljednje vrijeme. Igra se svaki put ruši na početku scene s brodom na krstarenju. I sada ne mogu dalje napredovati u svojoj igri.
Sjajna igra
Ova igra je u najboljem slučaju u redu, ali bi mogla biti odlična igra s 5 zvjezdica da je bolje osmišljena. Nadogradnja oružja na više zvijezda bila bi najbolja radije nego nabaviti oružje više zvijezde u sanducima, za dobivanje pomoći trebalo bi dodirnuti ikonu kako bi igranje bilo lakše. Stoga mu dajem 1 zvjezdicu jer je manji od prosjeka.